Tegning*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Torsdag

Tid: Kl. 18.45 - 21.15

Lærer: NN

Lær at tegne det du ser. Vi tegner i det sort/hvide. Du kan tegne portrætter, efter model og efter opstillinger eller lige det du har lyst til. Lær at se perspektiv og forstå kroppens og ansigtets proportioner. Du får mulighed for at udvikle din personlige streg. Alle mennesker har deres helt egen streg - ligesom vi har forskellig håndskrift - den arbejder vi med for at give vores tegninger personlighed og udtryk.

Lær at tegne henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber - du vil blive overrasket over hvor langt du kan nå. Vi arbejder med en enkel måleteknik som du kan bruge til at placere din tegning rigtigt på papiret og få de rigtige proportioner i din tegning. Du får tid til at gå i dybden med skravering og skygge-lægning og ikke mindst din personlige stregs udtryk som vil gøre en forskel i dine tegninger.

 

 


Glasværksted*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Lørdag i november 2017

Tid: Kl. 10.00 - 14.00

Lærer: Charlotte Laursen

Glas - uden at brænde nallerne

Dyk ned i glassets verden. Vidste du, at man kan producer skåle, fade og lamper uden at brænde nallerne? Det kan man med fusing teknik. Glæd dig selv og andre med en egen-produktion i alverdens farver og former.

 

 

 

 

Tekstil og design*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: 5 torsdage

Start: Uge 38

Tid: Kl. 17.30 - 20.00

Lærere: Anja Plato og Helle Kjær

Vi  arbejder med designprocessen. Idégenerering. At designe er at stille spørgsmål. Vi eksperimenterer, sktserer i materialer og synliggør processen. Hvordan kan du iscenesætte dine ideer?

Kurset kan give dig et indblik i arbejdet som designer. Måske dit første skridt på vejen mod en uddannelse inden for design og tekstile produkter..

Det tekstile univers - Tekstile materialer - Tryk og aftryk - Kompositioner - Bæredygtighed

Vi afslutter kurset med en udstilling på Kulturhus Fjorden

 

 

 

Final Cut Pro X - Videoredigering*

Sted: 10. KlasseCenter

Dag: Lørdag d. 14. januar 2018

Tid: Kl. 10.00 - 16.00

Lærer: Jeppe Ilskov

Lær at klippe flotte videoer med professionelt udtryk i Final Cut Pro X. Skyd noget video med din camcorder eller din telefon og lær at klippe fede skatevideoer, musikvideoer eller din egen kortfilm.

 

 

Animation*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Mandag

Tid: Kl. 18.00 - 19.30

Lærer: Mette Dalquist

Kan du lide at tegne og være kreativ? Kunne du tænke dig at designe din egen superhelt, onde skurk, fabeldyr eller måske en japansk krigerprinsesse?

På animationsholdet bygger du din egen karakter op og puster liv i den gennem tegninger, modelbygning og stop-animation. Vi arbejder med modellervoks, maling, ståltråd, stofrester og andre sjove materialer - samt en god portion fantasi.

 

 

 

Farver på plakaten*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: 6 tirsdage

Start: Uge 38

Tid: Kl. 16.00 - 18.30

Lærere: Anja Plato og Helle Kjær

Skab din egen originale plakat. Tegn - mal - tryk med rammme/stencil - blande teknikker .... Vi arbejder fra idé til færdigt produkt. Plakaterne kan laves på helt nyt stykke papir, ovenpå gamle plakater eller noget helt andet materiale i forskellige formater og størrelser.

Vi vil afslutte med en udstilling på Kulturhus Fjorden.

 

 

 

Konfirmationskjolen*

Sted: Nymarken

Dag: Tirsdag

Tid: Kl. 18.00 - 21.00

Lærer: Pernille Kamuk

Konfirmationskjolen syr vi da selv - license to make the killerdress!

Har du en modedesigner i maven? - Så slip kreativiteten løs. Hvad man kan selv, skal man selv. - og seriøst, det er faktisk ikke så svært. 

Men ret til for evigt at prale af selv at have syet den sejeste kjole. Efterfølgende kan du sy alle de kjoler til dig selv du har lyst til. Der må påregnes materialepris ca. 300.- afhængig af stofkvalitet.