Musikproduktion*

Sted: Kulturhus Fjorden

Tid: Kl. 10.00 - 16.00

Dag: Lørdag d. 27. oktober

Lærer: Jeppe Ilskov

Lær at indspille og mixe musik i et rigtigt studie. Vi skal lave fed lyd på trommer, indspille guitar, bas, vokal og meget mere, og lære at mixe det hele i et professionelt indspilprogram. Så væk din indre musikproducer eller lydteknikker og kom og vær med.

 

 

 

Guitar /elbas / elguitar*

Sted: 10. KlasseCentret / Kulturhus Fjorden / Langeskov Skole

Dag: Mandag - torsdag

Tid: Efter aftale

Lærer: Christian Arendt

Her får du undervisning i rytmisk guitarspil og akkorder! Vi tager Selvfølgelig udgangspunkt i det du kan i forvejen. Kom frit frem - undervisningen foregår på små hold.

Du lærer at beherske dit instrument, så du kan spille dine favoritsange. Du lærer hvordan akkorder er bygget op, arbejder med plekter/fingerspil og rytmiske figurer, der passer til forskellige stilarter – lige til at bruge, når du spiller alene eller i dit lokale band.

Du kan selv vælge, om du vil spille på akustisk eller elguitar / bas. Du lærer at beherske dit instrument, så du kan spille dine favoritsange. Du lærer hvordan akkorder er bygget op, arbejder med plekter/fingerspil og rytmiske figurer, der passer til forskellige stilarter – lige til at bruge, når du spiller alene eller i dit lokale band.

Du kan selv vælge om du vil spille på akustisk eller elguitar / bas.

 

 

 


Sangskrivning*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Onsdag / torsdag

Tid: Efter aftale

Lærer: Christian Arendt / Christopher Tvilhøj

Holdet er til dig, der har en hitmager i maven. Du lærer forskellige teknikker, så du kan skrive en god tekst og hvordan du kan sætte de rigtige akkorder til en melodi. Om du er til funk, heavy eller rock eller pop er hip som hap. Slip du bare din hitmager løs.

 

 

 

Musik samspil*

Sted: Nymarken

Dag: Mandag - torsdag

Tid: Efter aftale

Lærer: Christian Arendt

-

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Mandag - torsdag

Tid: Efter aftale

Lærer: Christian Arendt

På holdet er det jer, der bestemmer! I hvert fald hvilke sange I vil spille. Alle samspils-hold kommer ud og giver koncerter, og I indspiller en CD. Kom - uanset om du er begynder, øvet eller rigtig, rigtig øvet.

 

 

 

 

Musik Band* 

Sted:  Kulturhus Fjorden

Dag: Mandag - torsdag

Tid: Efter aftale

Lærer: Christopher Tvilhøj 

Har du en rocksanger eller en popsangerinde i maven? Går du med drømmen om at stå på en af de store scener i Danmark, eller blot at groove til fede rytmer i et støvet øvelokale? Så bør du prøve band sammwnspil i ungdomsskolen. Få mulighed for at stå på scenen til Musikfestival i AAlborg i januar, Spot-On i marts, Havnekulturfestival i maj mm.