Lav din egen demo*

Sted: Kulturhus Fjorden 

Dato og tid aftales med individuelt 

Lærer: Christian Arendt

Er du tæt på nogle færdige sange, der bare venter på at blive indspillet? Så er holdet noget for dig. Du får hjælp til at lægge sidst hånd på værkerne, arrangement, opbygning og tekst - og så indspiller du din demo. Alt med enkle midler fra node over indspilning til det fedeste CD-cover -  så er du klar til scenen og spillestederne.

 

 

 

Elektronisk Musik og Sounddesign*

Sted: Langeskov Skole

Dag: Onsdag

Tid: Kl. 16.00 - 19.00

Lærer: Jeppe Ilskov 

Holdet starter d. 8. November 2017

Her skal der arbejdes med sequencere, synths, samplere, trommemaskiner og meget mere. Vi skal arbejde med både de tekniske og kompositoriske aspekter af elektronisk musikproduktion og sound design. Du vælger selv om du vil lave din musik på Laptop eller Ipad.

 

 

 

Music Management*

Sted: Langeskov Skole / Kulturhus Fjorden

Dag: 8 torsdage - holdstart uge 1 2018

Tid: Kl. 17.00 - 19.45

Lærer: Christopher Tvilhøj / Christian Arendt

Hvis man vil opdages i den moderne musikindustri, er det ikke kun vigtigt at være dygtig i øvelokalet, men også på de sociale medier, hvor Facebook og Instagram er vigtige redskaber i branding af dit band. På dette kursus lærer du, hvordan du begår dig som manager i musikbranchen. Du får redskaberne til at være manager for dit eget band, eller for andre kunstnere. Du lærer alt fra at skaffe koncerter til udvikling og markedsføring af dit band, og om hvordan man undgår faldgruber.

 

 

 

Musikstarter Camp*

Sted: Oure Højskole

Tid: Uge 42 - D. 16. - 20. Oktober

Lærer: Christian Arendt / Christoffer Tvilhøj

Pris: 500.- (incl. mad og overnatning)

Tilmelding og betaling senest d. 16. september

 

Musikstarter Camps er for musikinteresserede unge mellem 13 og 18 år, som i løbet af de 5 dage vil modtage undervisning, møde professionelle musikere og branchefolk, få intimkoncerter med kendte kunstnere og masser af hygge og socialt samvær.

 

Du vil opleve en række kendte danske artister besøge og give undervisning på campen på Fyn. 

 

 

 

 

 

E-Sport*

Sted: 10. KlasseCentret Munkebo

Dag og tid aftales med holdet

Lærer: Pernille Koksbang

 

Der er mange forskellige spil indenfor E-Sport. Holdet aftaler med Pernille, hvilke spil der vil være interessante at prøve af. Vi har gamingcomputere, og du vil lære om: Gaming IQ (lære at forudse modstanderens træk/analysere), komunikation og samarbejde generelt og rollefordeling på dit hold / taktik mm.

 

 

 

 

 

 

 

Dance Art*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Lørdag

Tid: Kl. 10.00 - 12.00

Lærer: Naja Liv Krüger Hind

Stilen ´DanceArt` en fusion af moderne, lyrisk, show, house og hiphop. Fokus er i høj grad på dit udtryk, det du fortæller, når du danser. Der vil desuden blive trænet en del styrke, kondition og smidighed. Du kommer til at medvirke i en dansefilm og danseevents på bl.a. Fjord og Bælt. Det er vigtigt du kan deltage den dag hvor dansefilmen bliver optaget, så sæt allerede X i kalenderen lørdag d. 3. marts kl. 10.00 - 17.00

Lørdag d. 9. og d. 23. september

Lørdag d. 7. og d. 21. oktober 

Lørdag d. 4. og d. 18. november

Lørdag d. 9. december

 

Lørdag d. 13. og d. 27. januar

 

Lørdag d. 10. og d. 24. februar

 

Lørdag d. 10. og d. 24. marts (husk optagelserne til dansefilm d. 3. marts kl. 10.00 - 17.00)

 

Lørdag d. 21. april