Jagttegn

Sted: Drigstrup Sognegård

Start: Novenber 2018

Lærer: Claus Holm Hansen

Har du lyst til at gå på jagt og har du mulighed for det? Så er det en forudsætning at du har bestået den lovbefalede jagtprøve, og at du har deltaget i et våbenkursus.

Et jagttegn kræver at du består først en skriftlig og dernæst en praktisk prøve. Du skal betale et gebyr på 215.- kr. pr. prøve. Alder: Du kan gå op til prøve det år, du fylder 16 år.

Træklatring*

Sted: Kølstrup

Dag: D. 27. oktober 2018

Lærer: Allan Røndrup

Kom ud af busken og op i træerne. Vi klatrer i hundrede år gamle træer og får grundig vejledning af uddannet klatreinstruktør. Det foregår i Ulriksholms Skov. Kom ud og op - og du vil aldrig glemme det!

Rapelling*

Sted: Langeskov ved siloen

Dag: D. 4. maj 2019

Tid: Kl. 10.00

Lærer: Allan Røndrup

Brug noget krudt på rapelling! På holdet træner du klatring og sikring, og du får mulighed for at rapelle ned fra siloer, vandtårne eller andre høje bygninger. Hvis flere ønsker det, arrangerer vi træning på klatrevægge.

Minitri*

Sted: Munkebo / Kerteminde

Lærer: Roman Lukasiewicz

Har du lyst til at udfordre dig fysisk og psykisk? Så meld dig til minitriatlon, - hvor du skal svømme, cykle og løbe. Distancerne vil være ca. 1/10 af en fuld Ironman.

- Svømning 400 meter

- Cykling 22 km

- Løb 4 km

Det hele gennemføres med udgangspunkt fra Munkebo Idrætscenter.

- Svømning i svømmehallen

- Cykling fjorden rundt

- Løb i Munkebo Multipark

I skal selv sørge for passene påklædning og vand etc. til diciplinerne. I kan låne mountainbikes/hjelm hos os - men må gerne bringe jeres egne cykler.

Mountainbike*

Dag efter aftale 2018 / 2019

Sted: Langeskov / Kerteminde - efter aftale

Lærer: Roman Lukasiewicz

Har du lyst til at udfordre dig selv med mountainbike ? Nybegynder eller erfaren ? Her får du chancen for at blive bedre. Undervisningen foregår udvalgte steder i og omkring Kerteminde. Du får mulighed for at køre på landeveje, MBT ruter og diverse skove og stier.

Du vil blive undervist i tekniske færdigheder, få indblik i cyklens pleje og reparation.

Skolen har fede cykler og udstyr, men hvis du har egen cykel, - er det også helt ok.

Golf*

Sted: Great Northern

Dag (H1) Lørdag d. 27. oktober 2018

Dag: (H2) Søndag d. 28. oktober 2018

Tid: (Hold 1+2) kl. 09.00 - 12.00

Lærer: Søren Hansen, Johan Kristensen og Nicolai Normann Hansen

Great Northern byder velkommen til en fed dag på golfbanen, hvor du kan teste dit potentiale, og se om golf er noget for dig.

Du vil få en opvisning af en af Danmarks bedste golfspillere gennem tiderne, og selv få chancen for at jagte følelsen af det perfekte slag.

Uanset om du er den nye Tiger Woods eller om dit talent kræver lidt finpudsning så vil du, når dagen er omme, have oplevet golfspillet på en af Europas mest velplejede golfanlæg.