Engelsk*

Tid: Kl. 15.45 - 17.45

Vil du være skrappere til engelsk? Meld dig til et hold med ganske få elever. Vi arbejder med det, du synes er svært og garanterer, at du kommer sikkert videre!

Vidste du, at… omkring 500 mio. mennesker over hele kloden taler engelsk!

Italiensk*

Sted: 10. KlasseCentret

Tid: Kl. 17.00 - 19.00

Lærer: NN

Et italienskkursus for begyndere, der gør dig i stand til at begå dig på italiensk, så du kan gøre dig forståelig på rejsen. Lær italiensk, så du har et forspring hvis du vælger det senere på gymnasiet.

Tysk*

Tid: Kl. 15.45 - 17.45

Har du brug for støtte til tysk? Så har vi et hold med få elever. Vi koncentrerer os om det, du og de andre elever synes er liiiige svært nok. Und dann kommt es!

Vidste du, at… ca. 100 mio. mennesker har tysk som modersmål.

Fysik*

Sted: 10. KlasseCentret Munkebo

Tid:  Kl. 18.00 - 19.00

Lærer: Jens Petersen

Vil du have lys i pæren? Er du interesseret i fysik eller vil du bare blive bedre?
 Så tuner vi dig ind på mysterierne om transformatorer, glødelamper, fordampning og
meget mere..

Matematik*

Lærer: Jens Petersen

Sig JA tak til at blive bedre til matematik på et hold med få elever. Vi skal arbejde med det, du og de andre synes er svært.

Elektronisk Musik og Sound Design*

Sted: Langeskov Skole

Lærer: Jeppe Ilskov

Holdet starter d. 8. november 2017

Her skal der arbejdes med sequencere, synth, samplerre, trommemaskiner og meget mere. Vi skal arbejde med både de tekniske og kompositoriske aspekter af elektronisk musikproduktion og Sound Design. Du vælger selv om du vil lave din musik på Laptop eller Ipad.

Make-Up, stil og farver*

Sted: Langeskov Skole afd. Bakken

Dag: Onsdag - starter d. 7. marts. (6 gange i alt)

Lærer: Maria Aagaard

Intensivt kursus, hvor du lærer grundlæggende teknikker. Invester i dit gode udseende - det giver selvtillid. Lær at lægge make-up til hverdag og fest og få et indblik i, hvad farver gør ved dig. Du får får også inspiration til ansigtspleje, kropspleje, massage, negle, fødder, frisurer. Kort sagt - du får de fedeste tips fra en skønhedsekspert.

Musik samspil*

Sted: Nymarken

Lærer: Christian Arendt

På holdet er det jer, der bestemmer! I hvert fald hvilke sange I vil spille. Alle samspils-hold kommer ud og giver koncerter, og I indspiller en CD. Kom - uanset om du er begynder, øvet eller rigtig, rigtig øvet.

Guitar /elbas*

Sted: 10. KlasseCentret

Dag: Mandag - torsdag

Lærer: Christian Arendt

Her får du undervisning i rytmisk guitarspil og akkorder! Vi tager Selvfølgelig udgangspunkt i det du kan i forvejen. Kom frit frem - undervisningen foregår på små hold.

Du lærer at beherske dit instrument, så du kan spille dine favoritsange. Du lærer hvordan akkorder er bygget op, arbejder med plekter/fingerspil og rytmiske figurer, der passer til forskellige stilarter – lige til at bruge, når du spiller alene eller i dit lokale band.

Du kan selv vælge, om du vil spille på akustisk eller elguitar / bas.

Sangskrivning*

Lærer: Christian Arendt

Holdet er til dig, der har en hitmager i maven. Du lærer forskellige teknikker, så du kan skrive en god tekst og hvordan du kan sætte de rigtige akkorder til en melodi. Om du er til funk, heavy eller rock eller pop er hip som hap. Slip du bare din hitmager løs.