Undervisning

Når du er 14 år (fra 8. klasse) til du bliver 18 år, kan du gå til gratis undervisning i ungdomsskolen. Dog kan elever fra 7. klasse deltage på udvalgte hold. Disse hold er markeret med en *.

Du skal være opmærksom på, at der på nogle hold skal betales for selve prøven

fx. hvis du ønsker at tage et knallertkørekort, traktorkørekort, jagttegn samt speedbådskørekort

På alle disse hold er der alderskrav, som skal være opfyldt, for at du kan deltage

Hvis du fx. ønsker at tage et knallertkørekort skal du være fyldt 15 år senest d. 1. november 2017.

Betaling

Ungdomsskolens undervisning er GRATIS. Materialer er gratis i et rimeligt omfang. Du kan blive opkrævet for udgifter til materialer, hvis du laver specielle ting, som kræver dyre materialer.

Nogle hold koster et mindre beløb, som opkræves forud.

Tilmeld dig via hjemmeside.

Vær opmærksom på at tilmeldingsfrist er individuelle for holdene.

Mødepligt

Du kan tilmelde dig lige så mange fag, du har lyst til OG KAN OVERKOMME AT PASSE. Vi forventer nemlig, at du kommer HVER gang, når du har meldt dig til et fag. Hvis du er forhindret, er det vigtigt, at du melder afbud til din lærer.

De fleste hold starter i uge 43

Du får en sms eller mail om det fag eller hold, du har tilmeldt dig er oprettet.

Rejser

Melder du dig til en rejse med ungdomsskolen, får du en indbydelse til en informationsaften, hvis der er nok tilmeldinger til at oprette et hold. Du skal nemlig selv være med til at planlægge turen. Du og dine forældre får en sang fra de varme lande om regler og planer mm.

OBS: Depositum skal betales senest d. 16. september - kontonummeret får du når du har tilmeldt dig.

Forsikring

Vær opmærksom på at der ikke længere er en kommunal ulykkesforsikring og ansvarsforsikring, der dækker dine aktiviteter i ungdomsskolen uanset om det er undervisning el. i klubberne. Familien skal selv sørge for en passende forsikringsdækning.

Fotografering og video

I forbindelse med Ungdomsskolens undervisning, koncerter, rejser og lign. bliver der taget billeder og video. Ungdomsskolen forholder sig ret til at bruge billeder/film på hjemmeside, facebook mm. Hvis du ikke ønsker at billeder og film af dig selv eller dit barn offentliggøres, skal du sende en mail til ungdomsskolen@(if you can see this please update your browser)kerteminde.dk

Beskeder pr. SMS og e-mail

Ungdomsskolen sender beskeder til elever og forældre pr. SMS og e-mail. Det er derfor vigtigt, at I altid sørger for at holde Ungdomsskolens kontor opdateret med korrekte kontaktoplysninger