Outdoor adventure

Harzen*

Dag: Kristi Himmelfartsferien 2019

Pris: 2.175.- (Incl. helpension og aktivitetsprogram)

Depositum: 1.500.-

Lærere: Charlotte Laursen og Roman Lukasiewich

Tilmelding og depositum senest: d. 29. oktober 2018

Harzen byder ikke kun på flot natur. Men en nationalpark, sø bjerge og skove - er der rig mulighed for en aktiv rejse med adventure og friluftsliv, som udfordrer og styrker sammenholdet. - Klatring, mountainbike, kano, sommerbob og meget mere danner rammerne om den aktive rejse til Harzen.

Afrejse torsdag d. 30. maj

Hjemkomst søndag d. 2. juni

Snow-Dome*

Dag: Lørdag  D. 17. november kl. 06.00

Pris: 400.- (dækker bus og dagskort)

Tilmelding senest: d. 16. September

Indendørs ski. Ungdomsskolen tilbyder en tur til Snow-Dome i Bispingen. Direkte ved A7 mellem Hamborg og Hannover.

Den 23.000 m2 store og 300 m lange pist er både for skiløbere og snowboardere på alle niveauer.

London

Vinterferien 2019

Pris: 3.000.- kr. depositum: 1.500.- kr.,

Tilmelding og depositum senest: d. 29. oktober

Buttede taxaer, mænd med bowlerhat og paraply. Skægge mennesker med sjovt tøj og spooky frisurer. Fede musikforretninger, fodbold, musicals, teaterstykker. er der noget at sige til, at byen bærer navnet Swinging London?

Prisen dækker fly, hotel, morgenmad - og tog.

Robinson Challence 2018

Dag: Fredag d. 28. - 30. september

Sted: Læsø

Pris: 200.- kr.

Tilmelding og depositum senest d. 5. September

Robinson Challenge er en konkurrence hvor alle kan være med! Vil du se stærke sider af dig selv og dine kammerater, som du ikke vidste i havde ?

Robinson Challenge 2018 ryster de unge sammen. Nogle vil overskride grænser og/eller se sider af sig selv, som de ikke vidste de havde.

Aktiviteterne skal laves som hold, og man kan ikke stemmes hjem eller ud, hverken som hold eller enkeltperson. Temaet er adventure games og sammenhold! Udfordringerne er lavet, så alle kan være med.

Kom og prøv bl.a: Ridning på islandske heste, sansebaner, saltsydning, lerdue-skydning, bygge tømmerflåder, naturmad, natløb, Commando Crawl plus meget meget mere....

Robinsson Challenge er en kæmpe stor oplevelse. En oplevelse der vil blive siddende i de unge i lang tid. På Robinsson Challenge vil de unge blive udfordret fysisk og psykisk på en positiv og anerkendende måde af nogle fantastisk dygtige og rummelige instruktører. Robinsson Challenge er en modpol til den verden de unge lever i i dag. Til Robinsson Challenge på Læsø bliver de trukket ud af deres vante rammer og kommer back to basic, de skal bruge deres krop og kreativitet.

Påskeferien 2019

Rejsen indeholder:

Bustransport samt 4 nætter på hotel med morgenmad

Pris: 2000.- kr. depositum: 1000.- kr.

Tilmelding og depositum senest: d. 29. oktober 2018

Lærere: Hans Henrik Andersen

Berlin - byen der indtil 1989 var delt i to. Nu er den Tysklands hovedstad og fyldt med charme, parker, historiske steder, forretninger, musik og kultur. Det er også her, du kan få et glimt af en tid, som skabte store forandringer i hele Europa.

Ski - Østrig* uge 7

Wagrain

Fra 7. klasse

Tidspunkt: Uge 7 2019

Pris: 4000.- kr. (Depositum 1500.-)

Tilmelding senest d. 17. september

Lærere : Roman Lukasiewich, Charlotte Laursen og Claus Nielsen

ALLE kan være med !! Tag med Ungdomsskolen til SKt. Johan/Wagrain i Østrig. Wagrain er et populært skiområde med alle muligheder til såvel nybegyndere som øvede. Er du til alpin eller snowboard, i Wagrain kan du det hele. Derfor - er du til sne, fart, HYGGE og spænding - så tilmeld til denne tur.

Afrejse: Fredag d. 8. februar kl. 13.30 - Hjemkomst onsdag d. 13. februar ca. kl. 12.00

Rejsen indeholder: Transport Kerteminde/Østrig t/r, overnatning på Hotel Silbergasser: www.gasthof-silbergasser.at  incl. halvpension (morgenmad, madpakker og aftensmad), liftkort og skileje for 4 dage - der er ekstraudgift, hvis du ønsker snowboard. Der bliver afholdt informationsmøde i december måned.

SommerCamp*

Tidspunkt: D. 5. juli -  d. 7. juli

Pris: 500.-

Tilmelding og depositum senest d. 13. juni 2019

Lærere:  Søren Hansen m.fl

Tag med på ungdomsskolens sommercamp i Hvide Sande.

På sommercampen kan du bl.a. lære at wind - og kitesurfe, køre på mountainbikes, stå på SUP

(Stand UP Paddle) mm.

Endvidere vil det være muligt at prøve wakeboard på kabelbanen.

Vi skal bo i hytter et “stenkast” fra vandet.

Musikstarter Camp*

Sted: Oure Højskole

Tid: Uge 42

D. 15. - 29. Oktober

Lærer: Christian Arendt / Christoffer Tvilhøj

Pris: 500.- (Incl. mad og overnatning)

Tilmelding og betaling senest d. 3. september

Musikstarter Camps er for musikinteresserede unge mellem 13 og 18 år, som i løbet af de 5 dage vil modtage undervisning, møde professionelle musikere og branchefolk, få intimkoncerter med kendte kunstnere og masser af hygge og socialt samvær.

Du vil opleve en række kendte danske artister besøge og give undervisning på campen på Fyn. Navne som Jøden og Jonny Hefty, DJ Static, The Minds of 99, Nelson Can og Shred, har tidligere været på besøg på campen.