Outdoor Adventure

Dag: Kristi Himmelfartsferien 2020

Afrejse: Torsdag d. 20. maj

Hjemkomst: Søndag d. 24. maj

Pris: 2.595.- (Incl. helpension og aktivitetsprogram)

Depositum: 1.500.-

Lærere: Charlotte Laursen og Roman Lukasiewich

Tilmelding og depositum senest: d. 29. oktober 2019

Adventure - natur og kultur! Spindl er en oplagt mulighed for en skolerejse, hvor naturen og det aktive indhold er i højsædet, og hvor rejsen også kan have kulturelle formål. Spindl ligger i Krokonose-bjergene, som byder på et væld af udfordringer og muligheder. Det har tjekkerne formået at udnytte med aktiviteter som rapelling, klatring, teambuilding og mountainbike. Derudover findes der en sommerbobslædebane, giant-swing, paintball og meget mere.

Snow-Dome*

Dag: Lørdag i marts / april 2020

Pris: 400.-

Tilmelding senest: d. 21. februar

- I samarbejde med Nyborg Ungdomsskole og Ungdomsringen

Indendørs ski. Ungdomsskolen tilbyder en tur til Snow-Dome i Bispingen. Direkte ved A7 mellem Hamborg og Hannover.

Den 23.000 m2 store og 300 m lange pist er både for skiløbere og snowboardere på alle niveauer.

London

Vinterferien 2020

Pris: 3.000.- kr. depositum: 1.500.- kr.,

Tilmelding og depositum senest: d. 29. oktober

Buttede taxaer, mænd med bowlerhat og paraply. Skægge mennesker med sjovt tøj og spooky frisurer. Fede musikforretninger, fodbold, musicals, teaterstykker. er der noget at sige til, at byen bærer navnet Swinging London?

Prisen dækker fly, hotel, morgenmad - og tog.

Påskeferien 2020

Rejsen indeholder:

Bustransport samt 4 nætter på hotel med morgenmad

Pris: 2000.- kr. depositum: 1000.- kr.

Tilmelding og depositum senest: d. 29. oktober 2019

Lærere: Hans Henrik Andersen

Berlin - byen der indtil 1989 var delt i to. Nu er den Tysklands hovedstad og fyldt med charme, parker, historiske steder, forretninger, musik og kultur. Det er også her, du kan få et glimt af en tid, som skabte store forandringer i hele Europa.

Ski - Østrig* uge 7

Wagrain

Fra 7. klasse

Tidspunkt: Uge 7 2019

Pris: 4500.- kr. (Depositum 1500.-)

Tilmelding senest d. 1. oktober

Lærere : Roman Lukasiewich, Charlotte Laursen og Claus Nielsen

Tag med Ungdomsskolen til Skt. Johan/Wagrain i Østrig. Wagrain er et populært skiområde med alle muligheder til såvel nybegyndere som øvede. Er du til alpin eller snowboard, i Wagrain kan du det hele. Derfor - er du til sne, fart, HYGGE og spænding - så tilmeld til denne tur.

Afrejse: Fredag d. 7. februar ca. kl. 13.30 -

Hjemkomst: Onsdag d. 12. februar  ca. kl. 13.00

Rejsen indeholder: Transport Kerteminde/Østrig t/r, overnatning på Hotel Silbergasser: www.gasthof-silbergasser.at  incl. halvpension (morgenmad og aftensmad), liftkort og skileje for 4 dage. Der bliver afholdt informationsmøde i december måned.

Musikstarter Camp*

Sted: Nyborg

Tid: Uge 42 2019

D. 15. - 29. Oktober

Lærer: Kim Mikkelsen

Pris: 800.- (Incl. mad og overnatning)

Tilmelding og betaling senest d. 3. september

For sjette år i træk afholdes Musikstarter Camps i skolernes efterårsferie.! Deltagelse på campen koster 800.- prisen inkluderer fuld forplejning, overnatning, undervisning samt minikoncerter og foredrag med kendte danske musikere. Det kan lade sig gøre at holde prisen så lav fordi vores samarbejdspartnere støtter projektet økonomisk og fordi værterne for de enkelte camps afsætter medarbejdere til at løfte opgaven.

Musikstarter camps er for alle - både begyndre og øvede - både bands og solister.

Alle deltagere sover i klasseværelser. På skolen er der bad og toilet i forbindelse med gymnastiksalens pige og drengeomklædning. Maden leveres af madhuset, som laver lækker mad til dig tre gange om dagen.

Camps er for musikinteresserede unge mellem 13 og 18 år, som i løbet af de 5 dage vil modtage undervisning, møde professionelle musikere og branchefolk, få intimkoncerter med kendte kunstnere og masser af hygge og socialt samvær.

Du vil opleve en række kendte danske artister besøge og give undervisning på campen på Fyn. Navne som Jøden og Jonny Hefty, DJ Static, The Minds of 99, Nelson Can og Shred, har tidligere været på besøg på campen.

Jul i TIVOLI

Lørdag d. 23. november 2019

Tid:

Afgang kl. 11.00 fra Fjord&Bælt Centret

Hjemkomst kl. ca. 20.00

Pris: 300.-

Tilmelding og depositum senest: d. 8. november

Lærer: NN

Hvis du er hurtig, (efter først-til-mølle) kan du komme med på tur til TIVOLI i København. Prisen dækker bustransport, entré, mad og drikkelse (Puls-pakke)