Kitesurf & Buggy*

Tid: Lørdag d. 12. oktober 2019

Lærer: I samarbejde med Surf & Ski

Tilmelding senest d. 17. september 2019

Kitesurf er et mix af windsurf, vandski, wakeboard og drageflyvning. Actionsport når det er bedst.

SUP & Surf*

Sted: Odense Fjord/ Munkebo Nor / Kerteminde Fjord

Dag: Lørdag og søndag i juni 2020

Lærer: Roman Lukasiewicz

Tilmelding: Senest 1. maj 2020

Vi tilbyder en weekend i juni måned, hvor du lærer at stå/padle på et SUP board og mærke suset i et sejl på en surfer.

SUP boardet er en forholdsvis ny vandaktivitet, hvor du på et board, specielt designet til formålet padler dig frem. Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med windsurf.

E-Sport*

Sted: 10. KlasseCentret Munkebo / Langeskov Skole

Dag og tid aftales med holdet

Lærer: Søren Ørum Hansen

Der er mange forskellige spil indenfor E-Sport. Holdet aftaler med læreren, hvilke spil der vil være interessante at prøve af. Vi har gamingcomputere, og du vil lære om:

- Gaming IQ (lære at forudse modstanderens træk/analysere)

- komunikation og samarbejde generelt

- rollefordeling på dit hold / taktik mm.

Styrketræning

Sted: Motionscentret i Kerteminde

Dag: Tirsdag

Lærer: Susanne Ørvad Jensen

Styrketræning på den rigtige måde er hamrende god grundtræning - også som supplement til den træning, du ellers laver. Du får grundig indføring i kroppens anatomi og muskelgrupper. Det er uddannede instruktører, der fører dig gennem hele maskineriet.

Styrketræning hold

Sted: Motionscentret i Kerteminde

Dag: Fredag

Lærer: Susanne Ørvad Jensen

En time, hvor vi på en sjov måde og til god musik får pulsen op og træner kroppen.

Jagttegn

Sted: Drigstrup Sognegård

Dag: Onsdag

Start: Novenber 2019

Lærer: Claus Holm Hansen

Har du lyst til at gå på jagt og har du mulighed for det? Så er det en forudsætning at du har bestået den lovbefalede jagtprøve, og at du har deltaget i et våbenkursus.

Et jagttegn kræver at du består først en skriftlig og dernæst en praktisk prøve. Du skal betale et gebyr på 315.- kr. pr. prøve. Alder: Du kan gå op til prøve det år, du fylder 16 år.

Træklatring*

Sted: Kølstrup

Dag: D. 3. november 2019

Lærer: Allan Røndrup

Kom ud af busken og op i træerne. Vi klatrer i hundrede år gamle træer og får grundig vejledning af uddannet klatreinstruktør. Det foregår i Ulriksholms Skov. Kom ud og op - og du vil aldrig glemme det!

Rapelling*

Sted: Langeskov ved siloen

Dag: D. 16. maj 2020

Tid: Kl. 10.00

Lærer: Allan Røndrup

Brug noget krudt på rapelling! På holdet træner du klatring og sikring med vores erfarne instruktør. Hvis flere ønsker det, arrangerer vi træning på klatrevægge.

Mini Tri & Mountainbike*

Dag: Efter aftale efterår 2019 / forår 2020

Sted: Munkebo / Kerteminde

Lærer: Roman Lukasiewicz

Har du lyst til at udfordre dig selv på en mountainbike?

Nybegynder eller erfaren? Du får chancen for at blive udfordret til at blive bedre.

Undervisningen foregår udvalgte steder i og omkring Kerteminde.

Du vil få mulighed for at køre på landevej, MBT ruter og div. skove og stier.

Vi har cyklerne og udstyret - men du må gerne medbringe din egen.

Vi afslutter i foråret med en mini-tri - hvor du svømmer 200 meter, cykler 20 km. og løber ca. 4 km.

Golf efterår 2019*

Sted: Great Northern

Dag (H1) Lørdag d. 28. september 2019

Dag: (H2) Søndag d. 29. oktober 2019

Tid: (Hold 1+2) kl. 09.00 - 12.00

Lærer: Søren Hansen, Johan Kristensen og Nicolai Normann Hansen

Golf forår 2020*

Sted: Great Northern

Dag (H1) Lørdag d. 21. marts 2020

Dag: (H2) Søndag d. 22. marts 2020

Tid: (Hold 1+2) kl. 09.00 - 12.00

Lærer: Søren Hansen, Johan Kristensen og Nicolai Normann Hansen

Great Northern byder velkommen til en fed dag på golfbanen, hvor du kan teste dit potentiale, og se om golf er noget for dig.

Du vil få en opvisning af en af Danmarks bedste golfspillere gennem tiderne, og selv få chancen for at jagte følelsen af det perfekte slag.

Uanset om du er den nye Tiger Woods eller om dit talent kræver lidt finpudsning så vil du, når dagen er omme, have oplevet golfspillet på en af Europas mest velplejede golfanlæg.