Tid: Kl. 15.45 - 17.45

Vil du være skrappere til engelsk? Meld dig til et hold med ganske få elever. Vi arbejder med det, du synes er svært og garanterer, at du kommer sikkert videre!

Fransk

Sted: Kerteminde Skole

Dag: Torsdag

Tid: Kl. 17.00 - 19.00

Lærer: NN

Holdet er for både begyndere og øvede, og bagefter kan I trygt tage til Paris og klare sjove samtaler om lidt af hvert. Fransk taler man i øvrigt mange andre steder end i Frankrig.

Tysk*

Dag: Onsdag

Har du brug for støtte til tysk? Så har vi et hold med få elever. Vi koncentrerer os om det, du og de andre elever synes er liiiige svært nok. Und dann kommt es!

Vidste du, at… ca. 100 mio. mennesker har tysk som modersmål.

Fysik*

Sted: 10. KlasseCentret

Tid:  Kl. 18.00 - 19.00

Lærer: Jens Petersen

Vil du have lys i pæren? Er du interesseret i fysik eller vil du bare blive bedre?
 Så tuner vi dig ind på mysterierne om transformatorer, glødelamper, fordampning og
 meget mere..

Matematik*

Sted: kulturhus Fjorden

Lærer: Jens Petersen

Sig JA tak til at blive bedre til matematik på et hold med få elever. Vi skal arbejde med det, du og de andre synes er svært.

Dansk*

Sted: Kulturhus Fjorden / (men kan også tilbydes på andre skoler hvis der er elever nok)

Tid:  Kl. 15.45 - 17.45

Har du svært ved at læse og forstå en tekst i f.eks. dansk eller matematik? Er det hårdt at følge med i undervisningen, fordi du møder svære ord og begreber? Så er dette kursus noget for dig! Vi giver dig nogle metoder, så du lærer at læse bedre og samtidig udvikler dit ordforråd.

Italiensk*

Sted:  10. KlasseCentret

Tid: kl. 17.00 - 19.00

Lærer: NN

Et Italienskkursus for begyndere, der gør dig i stand til at begå dig på italiensk, så du kan gøre dig foreståelig på rejsen. Lær italiensk du har et forspring hvis du vælger det senere i gymnasiet.

Eksamensforberedelse

Sted: Langeskov Skole / 10. KlasseCentret

Dag: Tirsdag

Tid: kl. 19.00-21.00

Start April 2018

Oplever du at nervøsiteten tager over, når det er eksamenstid - så er der hjælp at hente her. Vi snakker om hvorfor og hvordan, I oplever eksamensangst, vi gennemgår konkrete eksamenssituationer, laver små øvelser og giver hinanden feedback - alt sammen så du er godt rustet til det grønne bord.