Make-Up*

Fra 7. klasse

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Torsdag 

Tid: Kl. 19.00 - 21.00 

Lærer: Mette Aagaard

Holdet starter uge 4 2020 (9 gange)

Lær hvordan du kan lægge den makeup der passer perfekt til dig. På dette kursus vil du finde de farver der får dig til at stråle og få de teknikker der gør tiden foran spejlet lettere. Du lærer at se makeup og skønhedspleje fra en makeupartists og stylists synspunkt. På dette kursus får du rådgivning af professionel kvalitet. 

 

 

 

Recycling Design Art*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Torsdag

Tid: Kl. 17.00 - 19.30

Lærere: May Lykke Haapanen

Skab din egen originale plakat. Tegn - mal - tryk med rammme/stencil - blande teknikker .... Vi arbejder fra idé til færdigt produkt. Plakaterne kan laves på helt nyt stykke papir, ovenpå gamle plakater eller noget helt andet materiale i forskellige formater og størrelser.

Vi vil afslutte med en udstilling på Kulturhus Fjorden.

 

 

 

Fransk*

Sted: Kerteminde Byskole

Dag: Torsdag

Tid: Kl. 17.00 - 19.00

Lærer: NN


Holdet er for både begyndere og øvede. Herefter kan I trygt tage til Paris og klare sjove samtaler om lidt af hvert. Fransk taler man iøvrigt i mange andre steder end i Frankrig.

 

 

Musik Band* 

Sted:  Efter aftale med lærer

Dag: Mandag - torsdag

Tid: Efter aftale

Lærer: Christian Arendt / Peter Rasmussen 

Har du en rocksanger eller en popsangerinde i maven? Går du med drømmen om at stå på en af de store scener i Danmark, eller blot at groove til fede rytmer i et støvet øvelokale? Så bør du prøve band sammwnspil i ungdomsskolen. Få mulighed for at stå på scenen til Musikfestival i AAlborg i januar, Spot-On i marts, Havnekulturfestival i maj mm.

  

 

Fyldte Chokolader*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: 

(H1) Onsdag d. 13. november

(H2) Torsdag d. 14. november

Tid: Kl. 17.00 - 21.00

Lærere: Annette Trabjerg / Charlotte Laursen

Noget mere lækkert end fyldte chokolader ? Nej Vel 

På dette hold lærer du at fermstille lækre fyldte chokolader. Du vælger naturligvis selv hvad du vil fylde i dine chokolader.

Max. 10 deltagere på holdet.

 

 

 

 

 

Sangskrivning*

Sted: Aftales med lærer

Dag: onsdag / torsdag

Tid: Kl. 17.00 - 19.45

Lærer:  Christian Arendt

Holdet er til dig, der har en hitmager i maven. Du lærer forskellige teknikker, så du kan skrive en god tekst og hvordan du kan sætte de rigtige akkorder til en melodi. Om du er til funk, heavy eller rock eller pop er hip som hap. Slip du bare din hitmager løs.

 

Gokart I

Sted: Udendørsbanen i Søndersø 

Dag:  D. 26. september 2019

Tid:  Kl. 16.00 - 21.00

Lærere: NN

Kan du li’ lugten af brændt gummi, og er du til fuld fart og olie på fingrene? Vi har styr på sikkerheden, og du kører under trygge forhold. Du får mulighed for at køre gokart grandprix med vennerne. Kom bare an!

 

 

Gokart II

Sted: Udendørsbanen i Søndersø 

Dag: Torsdag d. 14. maj 2020

Lærere: NN


 

 

Musik samspil*

Sted: Efter aftale med lærer

Dag: Alle ugens dage

Tid: Efter aftale

Lærer: Christian Arendt

På holdet er det jer, der bestemmer! I hvert fald hvilke sange I vil spille. Alle samspils-hold kommer ud og giver koncerter, og I indspiller en CD. Kom - uanset om du er begynder, øvet eller rigtig, rigtig øvet.

 

 


Guitar /elbas / elguitar*

Sted: Efter aftale med lærer

Dag: Mandag - torsdag

Tid: Efter aftale

Lærer: Christian Arendt / Søren Hansen / Silas Due Iversen

Her får du undervisning i rytmisk guitarspil og akkorder! Vi tager Selvfølgelig udgangspunkt i det du kan i forvejen. Kom frit frem - undervisningen foregår på små hold.

Du lærer at beherske dit instrument, så du kan spille dine favoritsange. Du lærer hvordan akkorder er bygget op, arbejder med plekter/fingerspil og rytmiske figurer, der passer til forskellige stilarter – lige til at bruge, når du spiller alene eller i dit lokale band.

Du kan selv vælge, om du vil spille på akustisk eller elguitar / bas. Du lærer at beherske dit instrument, så du kan spille dine favoritsange. Du lærer hvordan akkorder er bygget op, arbejder med plekter/fingerspil og rytmiske figurer, der passer til forskellige stilarter – lige til at bruge, når du spiller alene eller i dit lokale band.

Du kan selv vælge om du vil spille på akustisk eller elguitar / bas. 

 

 

Chokolade påskeæg*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: 

(H1) Onsdag d. 25. marts 

(H2) Torsdag d. 26. marts

Tid: Kl. 17.00 - 21.00

Lærere: Henrik Hald

Er du til chokolade, eller kan du bare godt li´at overraske andre ? Nu kan du prøve kræfter med fremstillingen af chokoladepåskeæg. Skal der små personlige overraskelser ind i æggene eller bare lækkert fyld ? Du bestemmer !

OBS: kun 10 deltagere på holdet