Tekstil og design*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Torsdag

Tid: Kl. 17.30 - 20.00

Lærer: Anja Plato og Helle Kjær

Vi arbejder med designprocessen. Idégenererinf. At designe er at stille spørgsmål. Vi eksperimenterer, skitserer i materialer og synliggør processen. Hvordan kan du iscenesætte dine idéer?

Kurset kan give dig et indblik i arbejdet som designer. Måske dit skridt på vejen til en uddannelse inden for design og tekstile produkter.

Det tekstile univers - Tekstile materialer - Tryk og aftryk - Kompositioner - Bæredygtighed.

 

 

 

 

Fransk*

Sted: Kerteminde Byskole

Dag: Torsdag

Tid: Kl. 17.00 - 19.00

Lærer: NN


Holdet er for både begyndere og øvede. Herefter kan I trygt tage til Paris og klare sjove samtaler om lidt af hvert. Fransk taler man iøvrigt i mange andre steder end i Frankrig.

 

 

 

 

Musik samspil*

Sted: Kulturhus Fjorden

Lærer: Christian Arendt

På holdet er det jer, der bestemmer! I hvert fald hvilke sange I vil spille. Alle samspils-hold kommer ud og giver koncerter, og I indspiller en CD. Kom - uanset om du er begynder, øvet eller rigtig, rigtig øvet.

 

 

 

 

Music Management*

Sted: Langeskov Skole / Kulturhus Fjorden

Tid: Kl. 17.00 - 19.45

Dag: 8 torsdage

Holdstart uge 1 2018

Lærer: Christopher Tvilhøj / Christian Arendt

Hvis man vil opdages i den moderne musikindustri, er det ikke kun vigtigt at være dygtig i øvelokalet, men også på de sociale medier, hvor Facebook og Instagram er vigtige redskaber i branding af dit band. På dette kursus lærer du, hvordan du begår dig som manager i musikbranchen. Du får redskaberne til at være manager for dit eget band, eller for andre kunstnere. Du lærer alt fra at skaffe koncerter til udvikling og markedsføring af dit band, og hvordan du undgår faldgruber. 

 

 

 

Chokolade påskeæg*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Torsdag d. 15. marts

Tid: Kl. 17.00 - 21.00

Lærer: Annette Trabjerg / Charlotte Laursen

Er du til chokolade, eller kan du bare godt li´at overraske andre? Nu kan du prøve kræfter med fremstillingen af chokoladepåskeæg. Skal der små personlige overraskelser ind i æggene eller bare lækkert fyld? Du bestemmer!

 

 

Fyldte chokolader*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Torsdag d. 16. november

Tid: kl. 17.00 - 21.00

Lærer: Annette Trabjerg / Charlotte Laursen

Noget mere lækkert end fyldte chokolader? Nej vel. På dette hold lærer du at fremstille lækre fyldte chokolader. Du vælger naturligvis selv hvad du vil fylde i dine chokolader.

 

 

 

Songwriters Society*

Sted: Kulturhus Fjorden / Langeskov Skole

Dag: 8 torsdage (Holdstart uge 43)

Tid: Kl. 17.00 - 19.45

Lærer: Christopher Tvilhøj

Musikbranchen er fyldt med tallenter, hvor manskal være unik i sin lyd og udtryk for at slå igennem. Denne workshop er et tilbud til dig, som ønsker at udvikle dine sangskriverevner - eller at finde dem. Vi arbejder med alt fra tekstskrivning til musik. Du vil lære at sætte tekst og akkorder til din melodi, eller melodi til din tekst og akkorder, samt hvordan man udvikler sin egen personlige stil.

 

 

Gocart 1

Sted: Udendørsbanen Søndersø

Dag: Torsdag d. 21. september

Tid: kl. 15.30

Lærer: Jesper Funch 

Kan du li´lugten af brændt gummi, og er du til fart og olie på fingrene? Vi har styr på sikkerheden, og du kører under trygge forhold. Du får muligheden for at køre gokart grandprix med vennerne. ... Kom bare an !! :-)

 

 

Gokart 2

Sted: Udendørsbanen Søndersø

Dag: Forår 2018

Lærer: Jesper Funch og Thomas Henriksen

 

 

Indendørs Gokart

Sted: Odense Gokart

Dag: Torsdag d. 23. november 

Tid: kl. 16.15 (afgang Kulturhus Fjorden)

Lærer: Jesper Funch og Thomas Henriksen

Kan du li´lugten af brændt gummi, og er du til fart og olie på fingrene? Vi har styr på sikkerheden, og du kører under trygge forhold. Du får muligheden for at køre gokart grandprix med vennerne. ... Kom bare an !! :-)

 

 

 

Tegning*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Torsdag

Tid: Kl. 18.45 - 21.15

Lærer: NN

Lær at tegne det du ser. Vi tegner i det sort/hvide. Du kan tegne portrætter, efter model og efter opstillinger eller lige det du har lyst til. Lær at se perspektiv og forstå kroppens og ansigtets proportioner. Du får mulighed for at udvikle din personlige streg. Alle mennesker har deres helt egen streg - ligesom vi har forskellig håndskrift - den arbejder vi med for at give vores tegninger personlighed og udtryk.

Lær at tegne henvender sig til alle - der kræves ingen forkundskaber - du vil blive overrasket over hvor langt du kan nå. Vi arbejder med en enkel måleteknik som du kan bruge til at placere din tegning rigtigt på papiret og få de rigtige proportioner i din tegning. Du får tid til at gå i dybden med skravering og skygge-lægning og ikke mindst din personlige stregs udtryk som vil gøre en forskel i dine tegninger.

 

 

 

Guitar /elbas*

Sted: Kulturhus Fjorden

Dag: Torsdag

Lærer: Christian Arendt

Du lærer at beherske dit instrument, så du kan spille dine favoritsange. Du lærer hvordan akkorder er bygget op, arbejder med plekter/fingerspil og rytmiske figurer, der passer til forskellige stilarter – lige til at bruge, når du spiller alene eller i dit lokale band.

Du kan selv vælge om du vil spille på akustisk eller elguitar / bas.