Velkommen i Kerteminde Ungdomsskole

Velkommen til sæson 2017 - 2018

I Ungdomsskolens program for sæson 2017 - 2018 er der tilbud om gratis

undervisning for alle unge fra 14 - 18 år (elever fra 7. klasse kan deltage på de hold der markeret med *)

Du vil kunne få undervisning i fx sprog, madlavning, design, tegning, musik, eller tage jagttegn, speedbådskørekort og knallertkørekort, komme på

weekend- og feriekurser, eller deltage på rejser til udlandet.

Al undervisning er gratis for dig. Skal du med på en rejse, skal du selv betale

rejseudgifter, transport, mad og drikke. Skal du op til en prøve, koster det også lidt.

OBS  - Hvis I har en god idé til et hold, som ikke er beskrevet i programmet, så kontakt os på ungdomsskolen@kerteminde.dk eller kontakt os på Facebook .... og vi vil hjælpe jer med at oprette ønskeholdet.

Skriv også, hvis du og dine kammerater finder et hold i fx Kerteminde, som I kunne tænke jer at gå til i Langeskov. Er I nok, så vil vi gøre, hvad vi kan for at oprette et hold i nærheden af jer!

Vi glæder os til at se dig i Ungdomsskolen.