Stand Up Paddle*

Sted: Odense Fjord

Dag: Lørdag - søndag i juni 

Lærere: Roman Lukasiewicz

Tilmelding senest d. 1. maj 2018

 

Vil du gå på vandet? Så har du chancen for at lære det her! Vi tilbyder en weekend i juni månet, hvor du lærer at stå/padle på et SUP board. Du vil under kyndig vejledning få mulighed for at "gå på vandet". SUP boardet er en forholdsvis ny vandaktivitet, hvor du på et board specielt designet til formålet padler dig frem.

 

 

 

Windsurfing*

Sted: Munkebo Nor

Dag: D. 26. - 27. maj 

Lærer: Søren Hansen

Tilmelding senest d. 1. maj 2018

 

Her vil du kunne lære at windsurfe under trygge forhold, hvor du kan bunde, i Munkebo Nor (ved roklubben lige overfor Kroen).

Ungdomsskolen har alt udstyr herunder våddragter og redningsveste.

 

OBS .. Tag evt. med på sommercampen i Hvide Sande

Se holdbeskrivelsen i ungdomsskolens program 

 

 

 

 

Kitesurfing*

Sted: Efter aftale (og hvor der er pålandsvind)

Dag: Uge 27 2018 

I samarbejde med Surf & Ski

Mærk verden med pålandsvind og x-tremsport! Kitesurfing er et mix af windsurfing, vandski, wakeboard og drageflyvning. Tør du? Vi tør, og vi kan lære dig det.

 

 

RL og "Manddomsprøven"*

Sted: Odense Fjord

Dag: D. 1. - 3. juni 

Lærer: Roman Lukasiewich

Har du lyst til at udfordre dig selv - fysisk og psykisk? Så tag med på tur, hvor du bliver sat i situationer, du ikke havde drømt om. Vi bruger en weekend - fredag eftermiddag. Du skal "overleve" med de forhåndværende ting, som bliver udleveret ved starten af turen. Kano, bivak, jordovn og bål. Lyder det spændende ? Så meld dig til !!

 

 

Sommercamp*

Sted: Hvide Sande

Dag: D. 15. juni -  d. 17. juni - 2018 

Lærere: Søren Hansen m.fl.

Pris: 500.-

Tilmelding og depositum senest d. 19. maj 2018

Tag med på ungdomsskolens sommercamp i Hvide Sande første uge i sommerferien. På sommercampen kan du bl.a. lære at wind- og kitesurfe, køre på mountainbikes, stå på SUP (Stand Up Paddle) mm. Endvidere vil det være muligt at prøve wakeboard på kabelbanen. Vi skal bo i hytter et "stenkast" fra vandet.